HANDELSBETINGELSER

Alle priser er inkl. moms, og i danske kroner.

Betaling og betalingskort
Kamman-Pedersen.dk modtager betaling med Dankort. Alle betalinger foregår via en krypteret forbindelse (SSL).

Vi gemmer ingen oplysninger om dit kort.

Ved køb med Dankort trækkes beløbet på købers konto, så snart varerne bliver afsendt fra Kamman-Pedersen.dk. Kan vi mod forventning ikke levere alle de ønskede varer, vil vi fratrække dette beløb, inden vi gennemfører transaktionen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringstid:
Varen afsendes 5-7 hverdage fra ordren er modtaget. Vi sender altid plakaterne i kraftige kuverter eller paprør som sendes med PostNord. Plakater i ramme sendes i en særlig indpakning som er robust og kan tåle transporten, disse sendes med PostNord uden omdeling.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller modtaget den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@kamman-pedersen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Din meddelelse skal som minimum indeholde dit navn, adresse og ordre nr. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:
Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til os.

Evt. fejl og mangler ved varerne skal påberåbes inden 8 dage efter, du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive, hvori fejlen består og på forlangende vise, hvordan fejl eller manglen ytre sig.

Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af reklamationsretten.

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af reklamationsretten.

Forbrugeren har 2 års reklamationsret.

Returadresse:
Returvarer skal sendes til:

KAMMAN & PEDERSEN
Tagensvej 85F
2200 København N.

Telefon: 26770313

Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@kamman-pedersen.dk

Kamman & Pedersen I/S – CVR nr.: 35915095

Læs også vores persondatapolitik her