OM KAMMAN & PEDERSEN

Kamman & Pedersen lækkert og bæredygtigt design til skandinaviske vægge

Stærke fornemmelser for trends og tendenser og det kreative, gode samarbejde er opskriften bag det succesfulde og mangeårige partnerskab mellem Gitte Pedersen og Christina Kamman fra Kamman & Pedersen. Successen der kollektion efter kollektion, udmønter sig i lækre plakater og tegninger i farver og prints, der passer fabelagtigt ind i den skandinaviske boligindretning.

Kamman & Pedersen trækker inspiration til deres kunst i naturen, under varmere himmelstrøg, i forskellige mønstre, materialer, strukturer og fotos. Kort sagt, hvor de færdes inspireres de begge. Nøje udvalgte og ret så simple motiver tilsat Kamman & Pedersens fornemmelser for, hvad der rører sig inden for boligindretning, kombineret med deres unikke, sikre stil, form og farvevalg giver alle vægge i alle hjem hygge og særpræg. Om man er til den rå industrielle stil, stram minimalisme, eller den mere stoflige og romantiske indretning så passer Kamman & Pedersens designs ind.

Hvor Christina er ferm med blæk, blyanter, tusch og akvarelpensler er Gitte den grafiske hjerne bag deres smukke kunst, som efterhånden pryder mange hjem, sommerhuse og kontorer.

Det spontane, sjove og kreative samarbejde som de to produktive damer har bygget op over årene, kommer til udtryk i forskellige kollektioner flere gange om året, hver kollektion med sit fokus og sin inspiration som baggrund.

Siden naturen er Kamman & Pedersens absolut største inspirationskilde, er det nærliggende for dem at passe på den. Det gør de ved at trykke deres designs på træfrit førsteklasses papir, som er FCS certificeret og aldersbestandigt. Foruden det, er deres trykkeri svanemærket, og alle prints er produceret i Danmark for at sikre så lokal og bæredygtig en produktion som muligt.

Et miks af stensikker stil, kunstnerisk talent og omtanke for miljøet er hvad du får med, når du vælger et kunstværk fra Kamman & Pedersen.